top of page
profil red.jpg

 
Två
otrevliga
flickor

Hur ofta är två servitriser så dåliga på sitt jobb att det blir insändare i lokaltidningen om att man ska akta sig för dom två otrevliga flickorna?

 

Inte särskilt ofta, men när det hände Alice och Molly Andersson tog dom hinten och lämnade sin karriär inom ostkake-mikrande och började skriva roliga folkmusiklåtar istället. Sen dess har dom tappert försökt förfära folkmusikvärlden med sin träblås -och dragspelsduo, än med personpåhopp, än med hädelser mot kulturarvet och bespottande av allt vi håller heligt.

Tyvärr blir dom oftast rätt uppskattade, både som humorister och instrumentalister, och ofta missuppfattade som härliga halvunga tjejer med goda politiska motiv. Sanningen är att det centerpartistiska kommunalrådet som skrev den avgörande insändaren hade helt rätt - dom är två, dom är otrevliga, och dom är dåliga på ostkaka. Men dom är uppvägande bra på skämt, sväng och show.
 

2020 släpptes deras debutskiva “Angry!!! But also…Very talented” som finansierades av  beställningsverk från lyssnare och mottogs med varma recensioner.

2021 reste dom ut på turnén Zorn Porn Tour of 2021, känt för det starkaste pressmaterialet i folkmusikhistorien.

2022 såg du dom i föreställningen Sveriges Medeltida Landskapslagar The Musical

Och i detta nu, står vi utanför ditt fönster och tittar in som två obehagliga tvillingar. 

Angry!!! But also...
Very talented

är Två otrevliga flickors debutskiva, släppt 2020. Lyssna på den på Spotify!

Kontakta oss

på Facebook, instagram eller via kontatformuläret nedan!

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page